SEGRE

LLEIDA, DE FESTA

Segueix la festa a Ponent, amb jocs populars i música

Últims actes de la Mare de Déu d’Agost a les localitats lleidatanes || Animació infantil i concerts, entre les propostes

337082_1.jpg

337082_1.jpgAJUNTAMENT DE BOSSÒST

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Linyola, Maials, Bossòst, Llardecans, el Vilosell, la Donzell, Llimiana o Vilaller són algunes de les localitats lleidatanes que aquests dies celebren la festa major coincidint amb els últims rastres de la Mare de Déu d’Agost, el dia àlgid en les celebracions de l’estiu. Els veïns de totes aquestes localitats participen aquest cap de setmana en multitud d’activitats, amb les revetlles musicals i la tradició com a principals reclams. Al Vilosell, l’enòleg Tomàs Cusiné, propietari del celler homònim en aquesta localitzeu de les Garrigues, així com del grup Castell del Remei, va ser l’encarregat d’inaugurar divendres els actes festius amb la lectura del pregó a la plaça de l’Ajuntament, on desenes de veïns van ballar al costat dels gegants. Al discurs, Cusiné va rememorar moments de la seua joventut, quan va decidir que les muntanyes d’aquesta localitat eren idònies per al seu vi. D’altra banda, els grans protagonistes de la festa major de Linyola van ser ahir els joves, que s’ho van passar d’allò més bé amb una festa de l’escuma i una Holi de colors a la plaça Països Catalans. Així mateix, la companyia Alea Teatre tenia previst fer les delícies de la canalla amb l’espectacle Un dia genial. Més musical va ser el programa d’activitats de la Donzell, que va posar a ballar els veïns amb la festa Forever Young, amb cançons dels anys noranta a càrrec del discjòquei Bep.

També a Bossòst, a la Val d’Aran, la coral Margalida va ser l’encarregada de tancar la jornada festiva amb un recital a l’església de Nostra Senyora de la Purificació.

337082_2.jpg

337082_2.jpgAJUNTAMENT DE BOSSÒST

337082_3.jpg

337082_3.jpgAJUNTAMENT DE BOSSÒST

337082_4.jpg

337082_4.jpgAJUNTAMENT DE BOSSÒST

tracking