SEGRE

INTERNET VIOLÈNCIA MASCLISTA

'Mejor sola que con Maluma' es converteix en viral i supera els 5.500 participants

Maluma va fer esclatar la polèmica amb la promoció de ‘Mala mía’.

Maluma va fer esclatar la polèmica amb la promoció de ‘Mala mía’.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La campanya contra el masclisme de l’última imatge promocional del cantant colombià Maluma que va posar en marxa la lleidatana Roser Guasch, coneguda a les xarxes socials com a Calcetes Brutes, va aconseguir posicionar-se durant uns minuts al número u dels trending topic a Twitter Espanya i fins a la data ha assolit més de 5.500 missatges virals a internet.

Així ho explicava Guasch, que es va mostrar il·lusionada per l’èxit de la iniciativa i va anunciar que col·laborarà amb l’associació Lika. Ho farà comprant cinquanta xapes I love Ansèrio de Postureig de Lleida per un valor de 100 euros, assegurant que “vaig prometre que col·laboraria amb una associació de la meua ciutat si la campanya tenia èxit i moviment i, encara que sembla poca cosa, per a la meua economia ja és molt.

La campanya va començar el 16 d’agost per denunciar el masclisme present en algunes cançons de reggaeton amb l’etiqueta Mejor sola que con Maluma. Guasch va explicar a aquest diari que “no podem tolerar que per vendre discos algú hagi de denigrar d’aquesta forma la imatge de la dona”, de manera que va fer una crida a les xarxes a la qual ja s’han sumat milers de persones i pengen una selfie al llit en contra d’aquests comportaments.

tracking