SEGRE

GUIA

Concert multitudinari de l'Escolania de Montserrat a Ivars

En l’acte de clausura del centenari del naixement del pare Ireneu Segarra || A La Sala, amb l’assistència de 560 persones

Els nens de l’Escolania, en ple concert.

Els nens de l’Escolania, en ple concert.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 560 persones van omplir divendres a la nit La Sala d’Ivars d’Urgell, que va acollir un concert protagonitzat per l’Escolania de Montserrat. La iniciativa tanca el cicle d’activitats culturals que el municipi organitza amb motiu del centenari del naixement del pare Ireneu Segarra, músic natural d’Ivars d’Urgell que va ser durant 45 anys director d’aquesta Escolania.

No és la primera vegada que aquesta reconeguda formació musical actua en aquest municipi del Pla d’Urgell. Ja ho va fer fa trenta-un anys, liderada pel pare Ireneu, i alguns dels que van actuar llavors es van atansar divendres fins a Ivars d’Urgell per veure actuar els seus fills, tal com va explicar l’alcaldessa del municipi, Montse Coma.

Durant el dia, tanmateix, els més de cinquanta nens de 9 a 14 anys que configuren l’Escolania de Montserrat van poder visitar la casa on va nàixer el pare Ireneu Segarra, fill predilecte d’aquest municipi. També van visitar un dels principals atractius turístics del municipi, l’Estany d’Ivars d’Urgell i Vila-sana. Així mateix, es van atansar fins a l’escola de música, que porta el nom de Segarra, que va compondre més de 200 peces i va gravar més d’un centenar d’àlbums.

El cicle d’activitats dedicades al pare Ireneu Segarra ha inclòs diverses iniciatives com exposicions, xarrades i concerts que s’han dut a terme en aquest municipi.

tracking