SEGRE

DONES RECONEIXEMENTS

Les empresàries lleidatanes lliuren els seus premis

La Seu Vella va acollir ahir la gala d’Ap! Lleida || SEGRE va ser distingit per mostrar la realitat econòmica i social femenina

Fotografia de grup dels premiats. Santi Roig, de Lleida TV, va recollir el guardó de SEGRE.

Fotografia de grup dels premiats. Santi Roig, de Lleida TV, va recollir el guardó de SEGRE.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ap! Lleida, l’Associació Professional d’Empresàries i fins ara coneguda com a Funde, va entregar ahir a la nit a la Seu Vella els seus premis anuals, que tenen per objectiu reconèixer la vàlua i la professionalitat d’aquelles dones que han aconseguit l’èxit arran de l’esforç i el talent.

Així mateix, també es reconeix les empreses o entitats que lluiten per a la igualtat d’oportunitats. Un dels guardonats d’ahir va ser pel grup SEGRE, concretament en la categoria destinada als mitjans de comunicació que fomenten la realitat econòmica social i femenina.

També van ser distingides la investigadora Beatriz Mothe, Gemma Sorigué (Deliberry) i Montse Monjo (Nexus), entre altres reconegudes (vegeu el desglossament).

Des de l’entitat remarquen que aquests guardons han aconseguit convertir-se en “un reconeixement social i institucional al món empresarial, alhora que ja són de referència per a la ciutat i les comarques de Lleida”. Després de la cerimònia, va tenir lloc un multitudinari sopar. L’acte va ser conduït per Mariví Chacón, presentadora de Lleida Televisió.

D’altra banda, s’ha de recordar que Ap! Lleida s’ha adherit recentment a Pimec Lleida i a la Comissió Dona i Empresa de l’entitat, a fi de representar el sector femení lleidatà.

tracking