SEGRE

GUIA

Penelles recapta fons per a La Marató amb un bingo solidari

El local social d’aquesta localitat de la Noguera es va quedar petit dijous amb el bingo solidari.

El local social d’aquesta localitat de la Noguera es va quedar petit dijous amb el bingo solidari.AJUNTAMENT DE PENELLES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El local social de Penelles es va quedar petit dijous durant el bingo solidari en benefici de La Marató de TV3, que aquest any destinarà les aportacions a la investigació contra el càncer. El cicle d’activitats nadalenques continua avui amb l’organització d’un mercat a la plaça Major, que comptarà amb parades de productes artesanals i de proximitat, així com decoració nadalenca.

La jornada es complementarà amb un esmorzar popular organitzat per la Colla Gegantera i amenitzat amb un concert de Maria Jacobs. Com a novetat del programa d’activitats, destaca el recital nadalenc a càrrec del director de la Coral Sant Joan, Vicenç Perera, que el proper 30 de desembre atansarà al públic el projecte Poema de Nadal, basat en l’obra de l’escriptor Josep Maria de Sagarra (1894-1961). Entre altres propostes, la localitat recollirà joguets solidaris per als més necessitats el dia 23 de desembre.

tracking