SEGRE

LLEURE FIRES

Cap de setmana de furor pels clicks a Lleida i Algerri

La primera edició lleidatana supera les expectatives, amb gairebé 8.000 visites || Famílies i col·leccionistes, públic estrella

Famílies i col·leccionistes recorrien ahir els expositors de la LleidaClick, als Camps Elisis.

Famílies i col·leccionistes recorrien ahir els expositors de la LleidaClick, als Camps Elisis.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El furor per les figures Playmobil han omplert aquest cap de setmana les fires click de Lleida i Algerri, que han tancat les portes amb un balanç més que positiu. La primera edició de LleidaClick va superar les expectatives inicials i va arribar a prop de 8.000 visitants dada que, segons un dels organitzadors, Ignasi Puig, converteix aquest certamen en “un dels més importants de Catalunya” especialitzats en aquestes figures. “Tot i que encara hem de fer un balanç més ajustat, m’atreveixo a dir que el triangle format per la ciutat de Lleida, la marca Playmobil i el pont de la Puríssima són un pol d’atracció molt important de cara a futures edicions”, va apuntar Puig, que va afegir que la fira va atreure sobretot col·leccionistes i famílies. Per al promotor de la LleidaClick, “el públic ha sortit satisfet de la fira, que ha superat les expectatives i ha reafirmat l’encert en les dates que hem escollit”.

Entre les activitats de la fira del Playmobil, va destacar el circuit de cotxes teledirigits i el concurs infantil Abacus de diorames click. Igual de positiu va ser el balanç de la solidària ClickAlgerri, que per vuitè any consecutiu va recaptar fons per a La Marató de TV3. “Estem molt contents perquè aquest ha estat l’any en què hem rebut més afluència de públic”, explicava l’alcalde d’aquesta localitat de la Noguera, Miquel Plensa, que va destacar que “el fet que se celebressin dos fires click en la mateixa data no ens ha perjudicat gens ni mica”. “Hem tingut un degoteig constant de públic que ja coneixia aquesta iniciativa solidària, que compta amb desenes d’expositors”, explicava Plensa.

En concret, el ClickAlgerri va comptar amb cent metres quadrats de diorames referents a escenes històriques i de fantasia, així com diversos concursos.

tracking