SEGRE

ESNOTICIA

El quart premi deixa pessics a la capital del Segrià i a Balaguer

Amb un dècim venut a l’estanc de Lleida-Pirineus i un altre a la plaça Mercadal || Lleida es recupera de la caiguda de l’any passat, provocada pel 155

La propietària de l’estanc de l’Estació Lleida-Pirineus, amb el cartell del quart premi.

La propietària de l’estanc de l’Estació Lleida-Pirineus, amb el cartell del quart premi.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida ciutat i Balaguer van pessigar cada una un dècim d’un dels quarts premis (que reparteixen 200.000 euros a la sèrie, 20.000 el desè), concretament del número 67774. A la capital del Segrià el desè es va despatxar a l’estanc de l’estació de Renfe, en el qual l’any passat ja va tocar el cinquè premi. La propietària, Maria Dolors, va explicar que “en els sis anys que fa que som aquí és la quarta vegada que donem un premi de la loteria de Nadal i la veritat és que estem molt contents”. I va afegir que quan el client va escollir aquest dècim ella li va advertir que era un número molt “lleig”, a la qual cosa el senyor li va assegurar que “tots els números són al bombo”. “Diuen que vendre els bitllets de la màquina no dóna sort, així que ja veuen, crec que s’equivoquen”, va sentenciar la Dolors. Així mateix, des de l’administració número 1 de Balaguer, a la plaça Mercadal, van assegurar que estaven molt contents per haver pogut repartir “almenys” un dècim premiat. El cinquè 02308 tampoc va passar de llarg a Ponent i va deixar dos dècims agraciats amb 6.000 euros cadascú, un a Tremp i l’altre a Lleida. L’estanc número 37 del carrer del Segrià de la capital de Ponent va vendre a través de terminal el dècim. A Tremp, l’administració del carrer Barcelona va vendre també un dècim per la màquina.

La província de Lleida s’ha gastat en aquesta edició de la loteria fins a 43.208.740 euros, un 12 per cent menys que l’any passat, quan van ser 49 milions. La demarcació no ha estat especialment agraciada, ja que només ha recuperat setze milions d’euros.

“S’ha recuperat la caiguda de l’any passat”

El propietari de l’administració número 1 de Lleida ciutat, David Masip, va dir que “s’ha recuperat la caiguda de l’any passat, enmig del context polític de l’article 155.” Va assenyalar que la gent “ha respost molt bé” i, com a anècdota, va explicar que hi havia guanyadors de menudalles que anaven a cobrar amb el sorteig encara obert, “però no es pot fer si no s’ha acabat”.

La propietària de l’estanc de l’Estació Lleida-Pirineus, amb el cartell del quart premi.

La propietària de l’estanc de l’Estació Lleida-Pirineus, amb el cartell del quart premi.AMADO FORROLLA

tracking