SEGRE

ESNOTICIA

El segon premi deixa més de quatre milions a Barcelona

Un club de dansa de Cubelles guanya tres milions amb la data de la seua fundació

Sorteig de la Loteria de Nadal

Sorteig de la Loteria de Nadal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El número 21015 va resultar ahir agraciat amb el segon premi del sorteig, dotat amb 1.250.000 euros a la sèrie, per la qual cosa el posseïdor de cada dècim guanyarà 125.000 euros. El número va ser cantat a les 9.30 hores al quart filferro de la primera taula, deu minuts després que sortissin dos cinquens premis.

El número va ser venut a Albacete, Almansa (Albacete), Pedreguer (Alacant) i Castellbisbal. En aquesta localitat catalana, l’administració agraciada va vendre una sèrie sencera, 1,25 milions d’euros. La seua propietària, Pèrsida Pastalle, va confessar ser “més afortunada” que el seu pare, de qui va heretar el negoci, després de més de tres dècades establerts al municipi vallesà. “El meu pare no ha donat mai ni un premi”, mentre que ella, com va explicar, l’any passat va donar un cinquè premi i fa quatre anys 33 milions d’euros de la Primitiva. Una de les guanyadores d’un dels dècims va explicar que es s’endurà els seus néts a Disneyland París.

D’altra banda, el club de dansa i fitnes Fame Cubelles va repartir 3,125 milions d’euros al tenir 25 dècims que compren cada any a l’administració guanyadora d’Almansa, perquè coincideix amb la data de fundació del club, el 21 d’octubre del 2015. El club va vendre els dècims en participacions de cinc euros, dels quals 50 cèntims eren una donació al club que van servir per costejar les despeses de tramesa. Les alumnes de Fame ho van celebrar amb ball i música, eufòriques i incrèdules. La propietària d’aquesta escola de dansa i fitnes, Juana Paz Mateos, va explicar que ella mateixa no s’ho podia creure quan va escoltar el número per la ràdio. Desenes de persones es van atansar a les instal·lacions per celebrar la notícia. En el cas de l’administració d’Albacete, tenien consignats 20 bitllets, que corresponen a 200 dècims, i tot “es va vendre íntegrament”, va explicar la propietària, Pilar Ibáñez. Va assegurar que el número 21015 es va vendre molt ràpid perquè l’acabament en 15 “es ven moltíssim”.

A Pedreguer es van repartir setanta dècims, molt repartits pel poble.

tracking