SEGRE

NADAL TRADICIONS

El Camarlenc comença avui a recollir cartes als Reis

Les associacions de veïns del Secà i Llívia, les primeres || Els patges de Ses Majestats van visitar ahir Solsona i la Vall de Boí

Imatge de l’entrega de cartes al Camarlenc de l’any passat.

Imatge de l’entrega de cartes al Camarlenc de l’any passat.PAERIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Camarlenc començarà avui la tradicional ruta per Lleida per recollir les cartes que els nens i les nenes de la capital del Segrià han escrit a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. Les associacions de veïns del Secà i Llívia seran les primeres a rebre la visita del Camarlenc, que continuarà la seua ruta per Lleida al centre cívic de Raimat i després visitarà Butsènit, Instituts-Sant Ignasi, Escorxador, Montcada i Balàfia. El Camarlenc acudirà als altres barris i partides de la ciutat entre el 2 i el 4 de gener. No obstant, els emissaris i patges dels Reis Mags no només visitaran la capital de la demarcació, sinó que també acudiran a la resta de municipis de les comarques de Lleida. En aquest sentit, ahir van visitar Solsona i la Vall de Boí, per posar només dos exemples, mentre que el dia 26 van estar a Bellcaire. A Solsona van arribar a recollir més de 200 cartes.

Així mateix, tots els nens i nenes de Lleida ciutat poden enviar les seues cartes telemàticament des de principis de desembre a través del portal www.lleida.org/cartanadal i www.paeria.cat.

L’ajuntament impulsa el concurs de cartes per facilitar la tramesa i la recollida de missives i fomentar l’ús de noves tecnologies. El certamen premia els missatges més originals, emotius o solidaris i es repartiran dotze tablets entre els millors. El concurs va nàixer el 1993 i cada any es reben una mitjana de 3.000 cartes. A més, al Cucalòcum s’exhibeixen les carrosses en les quals els Reis Mags arribaran a la ciutat la nit del 5 de gener i els més petits poden participar en l’activitat Fem un clic pels reis!, en la qual es convida a enviar un petó i una salutació a Ses Majestats per rebre’ls el dia de la cavalcada.

tracking