SEGRE

LOTERIA NADAL

El Nen passa de llarg a Lleida

Barcelona i Sabadell reparteixen íntegrament el primer i segon premi del sorteig del dia de Reis || Els lleidatans es van gastar 7,9 milions en dècims i recuperaran el 40 per cent, aproximadament

Cosmin posa amb el dècim davant de l’administració afavorida.

Cosmin posa amb el dècim davant de l’administració afavorida.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A diferència dels Reis Mags, el Nen va passar de llarg a Ponent i un any més les administracions de loteries de la província no van repartir cap dels tres grans premis del sorteig extraordinari del dia de Reis. El primer premi va ser per al número 37142 i va caure íntegrament a Barcelona. Concretament, a l’administració de loteries número 271 de la capital catalana i està dotat amb dos milions d’euros per sèrie, és a dir, 200.000 euros el dècim. La fortuna també va somriure a Sabadell, on l’administració número 1 va repartir també de forma íntegra el tercer premi, per al número 20148, de 250.000 euros la sèrie, 25.000 euros el dècim. El segon premi, dotat amb 750.000 euros la sèrie, 75.000 euros el dècim, va ser per al 61776 i va quedar molt repartit. Va tocar a províncies com Barcelona, Biscaia, Burgos, Càceres, Cadis, Cantàbria, Ciudad Real, la Corunya, Girona, Granada, Huelva, les Balears, Las Palmas, Madrid, Màlaga, Múrcia, Navarra, Salamanca, Pontevedra i Santa Cruz de Tenerife. D’altra banda, els reintegraments especials, amb un premi de 20 euros el dècim, van recaure als números 8 i 0.

Quant a la inversió que han fet els lleidatans per comprar dècims del Nen, el delegat de Loteries a Lleida, Jesús Colell, va assegurar que “ens hem gastat 7.898.140 euros i, aproximadament, recuperarem entre el 40% i el 45% de la inversió gràcies als reintegraments o a les sèries de tres o quatre xifres premiades”. Per la seua part, el president de l’Associació Provincial d’Administracions de Loteria de Lleida, David Masip, va assenyalar que les vendes del Nen havien augmentat un 5 per cent i que el balanç general és positiu després que al sorteig de Nadal del 2017 caiguessin les vendes. En línies generals, Masip va declarar que els venedors lleidatans repartiran “una mica més de diners durant aquesta setmana, però seran reintegraments o premis petits per encertar tres o quatre sèries”. Una de les imatges de la jornada va ser l’alegria de Cosmin, un barceloní de 15 anys afavorit amb el primer premi del sorteig.

tracking