SEGRE

La Marató de donants de sang, de l'11 al 18 de gener

Engeguen la campanya #sangfluencers per atreure els joves

L'acte de presentació de la campanya de donació de sang.

La Marató de donants de sang, de l'11 al 18 de generAjuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

"Tu sí que ets important; converteix-te en sangfluencer” és la idea amb què el Banc de Sang activa la campanya de donació més gran de l’any, la Marató de Donants de Sang de Catalunya, que se celebra de l’11 al 18 de gener. A Lleida, l'acte de presentació, a la Paeria, ha anat a càrrec del tinent d’alcalde Xavier Rodamilans i el director del Banc de Sang a Lleida, Juan Manuel Sánchez.

Rodamilans ha animat la ciutadania a participar-hi, destacant que Lleida és una ciutat solidària com sempre ho mostra en les diferents campanyes que es fan durant l’any. El tinent d’alcalde ha fet especial incidència en el col·lectiu jove, animant-los a donar sang.

De la seua banda, Sánchez ha apuntat que és necessari recuperar els nivells dels dies festius, quan hi ha mancança de donacions. Actualment, la reserva existent és per a 7 dies, quan el mínim idoni és de 10.

L’objectiu de la campanya és aconseguir que 10.000 persones, unes 400 a Lleida, donin sang durant aquests dies i normalitzar així la situació de les reserves de sang, que estan en nivells baixos després de les festes.

Des del web maratodonants.cat es pot reservar hora per donar sang aquests dies i també es pot compartir el missatge de la campanya amb seguidors a les xarxes socials, al WhatsApp o contactes de correu electrònic. La reserva d’hora per donar sang no és imprescindible. És només una manera de facilitar la donació.

tracking