SEGRE

Quinze menors detinguts per assetjar dos germans en un institut de Madrid

L'aula d'un institut.

Quinze menors detinguts per assetjar dos germans en un institut de MadridEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut quinze de menors de 14 a 16 anys per assetjar dos germans de 13 i 15 anys, alumnes la majoria d’un institut del districte de Villaverde (Madrid), a qui agredien, vexaven i humiliaven. Fonts policials han indicat que els detinguts gravaven amb els seus mòbils les seues accions d’assetjament de les seues víctimes i les difonien per xarxes socials.

A causa del maltractament sofert, els dos menors havien deixat d’assistir a l’institut des de fa més d’un mes.

Les detencions es van practicar el passat 15 de desembre quan els germans estaven al portal de casa seua i el grup de detinguts va començar a llançar-los pedres. Davant d’aquesta situació, la família dels nois va trucar a la Policia que va detenir els quinze agressors. Segons indica el diari El Mundo, el pare de les víctimes va reconèixer els agents que no havia denunciat mai encara que va confirmar que els seus fills patien aquestes agressions i havien deixat d’anar al centre escolar per por.

Després de la detenció, els menors van ser traslladats al Grup de Menors de Policia Judicial i posats a disposició de la Fiscalia de Menors per un presumpte delicte d’assetjament escolar.

Fonts de la Conselleria d’Educació han dit a Efe que la inspecció educativa de la Comunitat de Madrid obrirà un expedient per esbrinar l’ocorregut. Segons aquestes fonts, la conselleria "no té constància" d’aquests fets ni coneix l’institut al que anaven aquests alumnes. "L’expedient serà obert per conèixer de quin centre es tracta i els detalls del cas", asseguren des d’Educació.

tracking