SEGRE

Ramon i Urgell: «És molt important que cada un tingui clar el lloc que ocupa»

Família enllaçada (La Seu)

Ramon i Urgell: «És molt important que cada un tingui clar el lloc que ocupa»

Ramon i Urgell: «És molt important que cada un tingui clar el lloc que ocupa»

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Anuk i Cloé, de la Seu d’Urgell, tenen dos cases, com tants altres nens del segle XXI. Quan estan amb el seu pare, Ramon Alsina, també s’incorpora a l’equació familiar la seua parella, Urgell Mestre, que no ha aportat fills propis a la relació. “Després d’un gran treball personal i de molt respecte”, adults i nenes es mostren satisfets amb la progressió.

Ramon Alsina destaca que hi ha una relació “cordial” amb la mare de les nenes i que “som capaços de trobar-nos tots sense que hi hagi cap problema”. A la seua manera de veure, és important que “cada un ocupi el seu lloc” i que, alhora, hi hagi respecte.

En aquest sentit, opina que la seua actual parella “és una persona important” per a les seues filles, però que no ha de fer de mare, perquè ja en tenen una. “Es tracta d’ocupar un rol propi, sense fer fora fora ningú.” Així ho veu també Urgell. “Podríem dir que faig les funcions de tia o d’amiga, segons el moment.” Assegura que se la té en compte i que opina i aconsella en qualsevol decisió que afecti les nenes, si així l’hi demanen, però sap que el seu paper és secundari “perquè la presa de decisions és cosa dels pares”.

Les dos nenes viuen habitualment amb la seua mare, excepte els dijous i els divendres i un cap de setmana cada quinze dies, que estan amb el seu pare i Urgell.

Tenir dos entorns “ens va molt bé”, asseguren, i diuen que si el seu pare està bé “tots estem bé”. Alsina reconeix que “hi ha èpoques que no són fàcils”, però “la vida està plena de crisis que ens fan créixer”, per la qual cosa es mostra satisfet amb la bona harmonia que impera en aquesta família enllaçada.

tracking