SEGRE

GUIA

La Seu i Andorra preparen una candidatura a patrimoni mundial

Un moment de la reunió per abordar el projecte de candidatura, ahir a la Seu.

Un moment de la reunió per abordar el projecte de candidatura, ahir a la Seu.AJUNTAMENT DE LA SEU D’URGELL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, i el president del consell comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro, van rebre ahir la ministra de Cultura del govern d’Andorra, Olga Gelabert, per abordar la candidatura a Patrimoni Mundial de la Unesco. El projecte engloba tretze monuments repartits entre el territori andorrà, la Seu d’Urgell i Arieja. Es tracta de la les esglésies de Sant Joan de Caselles, Sant Romà de les Bons, Sant Martí de la Cortinada, Sant Climent de Pal, Santa Coloma, Sant Serni de Nagol i Sant Miquel d’Engolasters, la Torre dels Moros, el jaciment del Roc d’Enclar, la Roureda de la Margineda i la Casa de la Vall, a Andorra.

A la capital de l’Alt Urgell, el conjunt catedralici de Santa Maria d’Urgell, mentre que a Arieja, es tracta del Castell de Foix.

Els representants polítics es van reunir a l’ajuntament de la Seu d’Urgell per definir el full de ruta i trobar els punts forts de la candidatura per posar aquest patrimoni cultural al mapa internacional.

L’alcalde de La Seu d’Urgell, Albert Batalla, i el president del consell comarcal del Alt Urgell, Jesús Fierro, van rebre ahir la ministra de Cultura del govern d’Andorra, Olga Gelabert, per abordar la candidatura a Patrimoni Mundial de la Unesco. El projecte engloba tretze monuments repartits entre el territori andorrà, La Seu d’Urgell i Arieja. Es tracta de la les esglésies de Sant Joan de Caselles, Sant Romà de les Bons, Sant Martí de la Cortinada, Sant Climent de Pal, Santa Coloma, Sant Serni de Nagol i Sant Miquel d’Engolasters, la Torre dels Moros, el jaciment del Roc d’Enclar, la Roureda de la Margineda i la Casa de la Vall, a Andorra. A la capital del Alt Urgell, el conjunt catedralici de Santa Maria d’Urgell, mentre que a Arieja, es tracta del Castell de Foix.

Els representants polítics es van reunir en l’ajuntament de La Seu d’Urgell per definir el full de ruta i definir els punts forts de la candidatura per posar aquest patrimoni cultural al mapa internacional.

Un moment de la reunió per abordar el projecte de candidatura, ahir a la Seu.

Un moment de la reunió per abordar el projecte de candidatura, ahir a la Seu.AJUNTAMENT DE LA SEU D’URGELL

tracking