SEGRE

FIRES MEDI AMBIENT

Lleida es tenyeix de verd ecològic

Fira Natura obre les portes fins demà amb 120 estands || L’actor Toni Albà, que va obrir el certamen, diu que el seu tuit sobre Arrimadas es va malinterpretar

L’actor Toni Albà, a l’estand dels Agents Rurals, ahir durant la inauguració de Fira Natura.

L’actor Toni Albà, a l’estand dels Agents Rurals, ahir durant la inauguració de Fira Natura.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La bona temperatura va ajudar que desenes de persones s’atansessin ahir fins a la inauguració de la 21 edició de Fira Natura, la mostra ecològica i del medi ambient per excel·lència de la ciutat de Lleida, que acull el pavelló número 4 de Fira de Lleida fins demà. L’acte va ser presidit per l’actor i humorista Toni Albà. Durant el seu discurs, Albà va revindicar els avantatges del menjar ecològic i va criticar l’acomodament de la societat que actualment “prefereix menjar bonic, a menjar sa”. Així mateix va demanar als establiments que venguin productes naturals i de quilòmetre zero en comptes de “portar les pomes d’Àustria, o taronges de Sud-àfrica”.

Respecte a la polèmica pel tuit que va publicar quan la líder de Ciutadans al Parlament, Inés Arrimadas, va viatjar a Waterloo, i que ha desembocat posteriorment en la sortida de l’humorista del programa de TV3 Polònia, l’actor va assegurar que es va malinterpretar el que va escriure i que en cap moment no va voler insultar ningú. “En aquest país hi ha un greu problema de comprensió lectora”, va afirmar. Respecte al programa, va animar la gent que continuï veient-lo i va lloar “el gran equip de professionals que hi treballen setmana rere setmana, per tirar endavant un programa tan bo”.

La nova edició de Fira Natura compta amb 15 estands més que l’any passat, fins a arribar als 120, en els quals els visitants poden trobar menjar ecològic, productes cosmètics sense tòxics o productes de neteja no contaminants. A més durant avui i demà diversos experts impartiran conferències sobre dietètica, reiki o canvi climàtic. L’horari és des de les 10.00 hores fins a les 20.30.

tracking