SEGRE

GASTRONOMIA RESTAURACIÓ

El nou Sheyton obre avui les portes després de cinc anys

El xef David Molina se centra en la cuina local

David Molina, ahir al seu restaurant Cràpula, es va mostrar molt il·lusionat amb el nou projecte.

David Molina, ahir al seu restaurant Cràpula, es va mostrar molt il·lusionat amb el nou projecte.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’històric restaurant Sheyton de Lleida, que des de principis dels anys setanta va ser un establiment gastronòmic de referència per a molts lleidatans, reobre avui al migdia les portes després de cinc anys. El xef lleidatà David Molina, que ahir es mostrava “il·lusionat i nerviós” davant de la imminent reinauguració del local, serà l’encarregat d’oferir al públic “una carta de primer nivell amb productes frescos i de proximitat”.

“Tenim moltes ganes d’emprendre aquest nou projecte, que posa l’accent en la gastronomia de Lleida i que volem que estigui a l’altura de la reputació que va assolir durant molts anys”, va assegurar el guanyador el 2014 del concurs de televisió de Cuatro Deja sitio para el postre.

Arrels i innovació

El local, que segons Molina conserva l’essència i l’esperit original, “es caracteritza per oferir dos propostes diferents: una barra en la qual oferirem tapes i vins de Costers del Segre i de tot el conjunt de l’Estat per un preu d’entre deu i trenta euros, així com un espai de restaurant amb una carta classicomoderna, pensant en el client de l’antic Sheyton i incorporant el meu estil personal de cuina”.

Així mateix, el xef lleidatà destaca que “es tracta d’un gran repte perquè estem recuperant un local que es va convertir en un referent de la gastronomia lleidatana durant molts anys però, encara que partim jugant a primera divisió, volem arribar a la Champions”.

A banda de la barra i la zona de restaurant, l’establiment reserva la sala de la planta de dalt per a la celebració d’esdeveniments privats, amb capacitat per a un centenar de persones. Ramon Miralles va inaugurar per primera vegada aquest restaurant el 1972 i des d’aleshores es va convertir en un punt de trobada d’autoritats i empresaris, a part d’un local selecte que va introduir a Lleida la pizza o plats de la nouvelle cuisine.

tracking