SEGRE

SORTEJOS PREMIS

La Loteria Nacional reparteix deu milions al Pla d'Urgell

Entre Mollerussa i Sidamon, amb un primer premi de 100.000 euros el dècim

Emoció ahir a l’Administració de Loteria Barcala de Mollerussa.

Emoció ahir a l’Administració de Loteria Barcala de Mollerussa.ADMINISTRACIÓ BARCALA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La bona sort va afavorir ahir la comarca del Pla d’Urgell després que la Loteria Nacional repartís un total de 10 milions d’euros als municipis de Mollerussa i Sidamon. L’administració de Loteria Barcala, la número 1 de la capital de la comarca, i el restaurant L’Hort del Padrí de Sidamon van repartir íntegrament el primer premi del sorteig especial del juliol.

En total, es van vendre les deu sèries, cent dècims, del número 02137, que es van repartir a mitges entre la finestreta a l’administració i el bar, premiat amb un premi de 100.000 euros per dècim. Alguns dels afortunats van acudir ahir als establiments a celebrar la bona sort. Un esdeveniment en el qual no va faltar el tradicional brindis de cava.

Marta Barcala, responsable de l’administració, va assenyalar que porten anys abonats a aquest número i que estaven “molt contents i emocionats” perquè “ha tocat a molta gent que ho necessita”. Segons Barcala, molts clients estan abonats a aquest número i hi juguen cada setmana. “Hi ha amigues i famílies que s’ho reparteixen i estem molt contents que els hagi tocat”, va explicar.

Una emoció que també es va viure durant tot el dia d’ahir al restaurant L’Hort del Padrí de Sidamon, que van estar de celebració.

L’Administració de Loteria Barcala porta més de mig segle repartint sort, ja que no és la primera vegada que reparteix un premi milionari. L’últim va ser fa dos anys a la grossa de Nadal.

Quart premi que recau a Ponent aquest any

El primer premi repartit a Mollerussa i Sidamon és el més abundant que recau aquest any a Ponent. Després del dic sec del sorteig del Nen, la Loteria Nacional va repartir a començaments d’any 250.000 euros en Mollerussa. Un mes després, la Primitiva va deixar 476.000 euros al Pont de Suert. El 22 de juny passat, la Loteria Nacional va repartir 60.000 euros al barri de Pardinyes de Lleida.

Emoció ahir a l’Administració de Loteria Barcala de Mollerussa.

Emoció ahir a l’Administració de Loteria Barcala de Mollerussa.ADMINISTRACIÓ BARCALA

tracking