SEGRE

INICIATIVES SOLIDARITAT

Mercadona dóna 13.500 litres de llet al Banc dels Aliments

En repartiran 100.000 a tot Catalunya

Entrega dels 13.500 litres de llet ahir al Banc dels Aliments de Lleida.

Entrega dels 13.500 litres de llet ahir al Banc dels Aliments de Lleida.MAITE MONNE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Banc dels Aliments de les comarques de Lleida va rebre ahir de mans del supermercat Mercadona la donació d’un total de 13.500 litres de llet sencera de la marca Hacendado en compliment del conveni de col·laboració firmat entre aquestes dos entitats.

Aquesta donació se suma a les dels bancs d’aliments de les comarques de Tarragona i Girona, i seguirà durant els propers mesos amb el repartiment a Barcelona, fins a completar els més de 100.000 litres de llet que la companyia té previst donar aquest any 2019.

Durant l’acte d’entrega, el president del banc d’aliments lleidatà, Joan Saura, va manifestar que “la llet és essencial dins dels bancs d’aliments per ajudar les famílies en situació de vulnerabilitat aportant-los un alt valor nutritiu. Aquesta acció no la podríem portar a terme si no fos per la col·laboració d’empreses com Mercadona”. En aquest sentit, la directora de relacions externes de Mercadona a Lleida, Beatriz Feced, va explicar que “aquesta és la nostra petita contribució per ajudar les persones més necessitades del nostre entorn”.

tracking