SEGRE

ESTIU LLEURE

Imatges de Marchena i el rei col·locades cap per avall presideixen el concurs de barques de les Borges

Imatges de Marchena i el rei col·locades cap per avall presideixen el concurs de barques de les Borges || Rosselló, Agramunt o Fondarella acaben celebracions

Dinar de l’associació de jubilats de Rosselló.

Dinar de l’associació de jubilats de Rosselló.MAITE MONNE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Comença el mes de setembre i nombrosos municipis de Ponent veuen com les seues festes majors van acabant. És el cas, per exemple, de Rosselló, que ahir va acabar les celebracions amb un dinar popular de l’associació de jubilats de Sant Antolí amb espectacle de màgia inclòs a càrrec del mag lleidatà Òscar de la Torre. Posteriorment, a les piscines municipals es va celebrar una festa aquàtica que va meravellar els més petits durant tota la tarda. Ja a la nit estava previst un monòleg amb l’humorista Javi Benítez a l’espai 1 d’Octubre.

Un altre dels municipis en els quals va acabar ahir la festa major és Agramunt, en el que es coneix com el dia del Sant Gos. A la tarda el pavelló va acollir un torneig de bàsquet i a la nit hi havia prevista una sessió de cine a la fresca, amb una pel·lícula sorpresa.

La música, l’aigua i la gastronomia centren els últims dies de festes en molts municipis

També es van acabar les festes a Fondarella amb un parc aquàtic per als veïns més joves, seguit d’un ball de sardanes i una festa de l’escuma a la qual van assistir desenes de persones. Finalment, l’orquestra Blanes havia de posar punt final a les celebracions amb un ball llarg de nit.

A les Borges Blanques unes fotografies de gran mida del rei Felip VI i el jutge Marchena col·locades de cap per avall van presidir un dels actes més esperats de les festes majors que acaben avui, el tradicional concurs de barques a les Basses del Terrall, en què van participar desenes de veïns que havien construït de manera artesanal les embarcacions.

Dinar de l’associació de jubilats de Rosselló.

Dinar de l’associació de jubilats de Rosselló.MAITE MONNE

tracking