SEGRE

LLEURE INICIATIVA

Diversió familiar a La Manreana Parc

|

La Manreana Parc va acollir ahir les primeres famílies que participen en aquesta iniciativa de lleure.

La Manreana Parc va acollir ahir les primeres famílies que participen en aquesta iniciativa de lleure.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les comarques de Lleida compten des d’ahir amb el primer parc temàtic familiar: La Manreana Parc. Es tracta d’una iniciativa de la granja escola i casa de colònies del mateix nom de Juneda que proposa una nova oferta de lleure destinada a famílies amb nens amb què els participants poden ajudar un granger, conèixer animals salvatges a les instal·lacions de Vimferri, fer un volt en poni, gaudir de jocs infantils i de visites guiades teatralitzades. Jaume Graus, gerent de La Manreana, va explicar que “el nostre objectiu és donar un valor afegit al sector agrícola i ramader amb una oferta atractiva per a les famílies amb diferents activitats”. Graus va afegir que “entre el març i el juny ens han visitat unes 700 persones sense fer cap tipus d’iniciativa i creiem que era una cosa que faltava i volem ser un referent”.

Amb el lema “Vine a gaudir d’un dia bestial”, La Manreana Parc és obert tots els dies de la setmana de 10.00 a 19.00 hores, tot i que les activitats es concentren els caps de setmana. La granja escola va acollir ahir les primeres famílies malgrat la pluja matutina i per avui i els caps de setmana vinents ha tancat reserves de veïns de la comarca i d’altres pobles de Lleida, Barcelona i Tarragona. L’entrada bàsica costa set euros però hi ha altres modalitats que inclouen el dinar i fins i tot l’estada el cap de setmana. “També hi ha un 15% de descompte si la compra es fa per internet i hi ha la possibilitat d’entrada sense reserva prèvia”, va comentar Jaume Graus.

La Manreana Parc oferirà, a més, caps de setmana temàtics. El d’ahir i avui és Tornem a l’escola!, però ja estan previstos Castahalloween (26 i 31 d’octubre i 1 i 2 de novembre) i Oficis antics (24 i 25 de novembre), entre d’altres.

La Manreana Parc va acollir ahir les primeres famílies que participen en aquesta iniciativa de lleure.

La Manreana Parc va acollir ahir les primeres famílies que participen en aquesta iniciativa de lleure.ITMAR FABREGAT

tracking