SEGRE

LOTERIA SORT

El Sueldazo deixa 240.000 € a Lleida

L’afortunat percebrà 2.000 euros cada mes durant deu anys || Es tracta del primer gran premi que entrega Albert Navarro, que només fa un any que ven cupons a l’ONCE

Albert Navarro, el venedor encarregat de repartir diumenge un dels premis del Sueldazo.

Albert Navarro, el venedor encarregat de repartir diumenge un dels premis del Sueldazo.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fortuna va tornar a recaure diumenge a Lleida i Albert Navarro, que tan sols fa un any que treballa com a venedor de l’ONCE, va ser l’encarregat de donar 240.000 euros del Sueldazo, el seu primer gran premi. “Fins ara només havia repartit rasques amb petits premis i no imaginava que m’estrenaria amb un premi gros en tan poc temps”, va explicar Navarro, que reparteix sort als quioscos de les places Ramon Berenguer IV i l’Escorxador, i els caps de setmana al mercadillo de Torrefarrera. “El millor que li pot passar a un venedor de loteria és repartir grans premis”, va apuntar Navarro il·lusionat, que va assenyalar que “no sé a qui li ha pogut tocar”.

El número afavorit, el 97.513, ha deixat a un afortunat de Lleida 2.000 euros al mes durant deu anys, i a Barcelona se’n van vendre vuit bitllets premiats amb 20.000 € cada un (160.000 euros de premi en total).

L’ONCE ha repartit aquest any més de 53 milions d’euros a Catalunya

El Sueldazo sorteja els caps de setmana un premi principal de 300.000 euros al comptat, més 5.000 euros al mes durant vint anys. Com a premis addicionals, en sorteja un de 24.000 euros anuals durant deu anys i un altre de 20.000 euros al comptat. En el que va d’any, l’ONCE ha entregat més de 53 milions d’euros en premis a Catalunya.

Quant a les comarques lleidatanes, l’últim bitllet afavorit es va vendre a la Zona Alta de Lleida el 7 d’agost, quan es van repartir 35.000 euros del Cupó Diari. Quant a la tipologia dels sortejos, l’últim Sueldazo es va vendre a Balaguer a començaments de juny i va deixar 20.000 euros.

Malgrat que els sortejos de Nadal i la Grossa de Cap d’Any van passar de llarg a les comarques de Lleida, els sortejos ordinaris de Loteries i Apostes de l’Estat i l’ONCE han estat més generosos a Ponent. El Pla d’Urgell ha estat aquest any la comarca més afavorida, després que la Loteria Nacional repartís fa un mes un total de 10 milions d’euros als municipis de Mollerussa i Sidamon.

L’administració de loteria Barcala i el restaurant L’Hort del Padrí de Sidamon van repartir íntegrament el primer premi del sorteig especial. Un altre premi de 250.000 euros a Mollerussa i 476.000 euros de la Primitiva al Pont de Suert completen el rànquing de botins més abundants.

tracking