SEGRE

GUIA

El Club Banyetes celebra a la Seu Vella una festa pel retorn a l'escola

Un moment de la festa d’inici del curs escolar del Club Banyetes, ahir, a la Seu Vella de Lleida.

Un moment de la festa d’inici del curs escolar del Club Banyetes, ahir, a la Seu Vella de Lleida.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Centenars de nens i nenes van gaudir ahir a la Seu Vella de Lleida de la festa organitzada pel Club Banyetes amb motiu de l’inici del curs escolar, que va arrancar fa tot just un mes. A l’esplanada situada a darrere de l’absis del temple, es va col·locar l’escenari central de la festa, on Banyetes, Eureka, Plutó, Chavela i William van interpretar les cançons del club. Així mateix, el grup Skatakids va fer ballar tots els assistents. D’altra banda, els més petits van participar en diferents tallers de jocs.

Aquest any, com a novetat, la festa del Club Banyetes per la tornada a l’escola no va acollir la presentació dels guanyadors del Premi Literari de Conte Infantil Club Banyetes ni tampoc els del dedicat a joves il·lustradors. Els dos guardons s’entregaran al desembre, durant la gala de Cap d’Any retransmesa per Lleida TV.

La regidora de Polítiques per als Drets Socials de la Paeria, Regina Cairol, es va adreçar a tots els assistents i va manifestar que l’objectiu és que “la gent s’ho passi bé però que també aprengui valors i desenvolupi un sentiment de pertinença”.

tracking