SEGRE

LLEURE ACTIVITATS

La gent gran converteix la Llotja en una pista de ball

En la 27a edició de les Tardes de Ball

Nombroses parelles van gaudir ahir de la música i el ball a la Llotja.

Nombroses parelles van gaudir ahir de la música i el ball a la Llotja.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al voltant de cinquanta jubilats van participar ahir en la segona sessió de la 27a edició de les Tardes de Ball que acull la Llotja, una activitat organitzada per l’ajuntament de Lleida. Desenes de parelles van assistir puntuals a la cita les sis de la tarda disposades a passar una bona estona ballant tota mena d’estils com el pasdoble, ranxeres, txa-txa-txa o boleros. Durant les dos primeres cançons alguns dels assistents es van mostrar una mica tímids i no es van atrevir a saltar a la pista però no podien evitar seguir el ritme amb els peus. Tanmateix, poc després la gran majoria van abandonar els seients i van començar a ballar.

Aquesta 27 edició de les Tardes de Ball es va inaugurar dimecres passat i finalitzarà el que ve, dia 30. Aquest any només comptarà amb tres sessions i no quatre com era habitual, per temes de calendari, segons la Paeria.

El cartell guanyador de l’edició d’aquest any, que s’escull a través d’un concurs entre els alumnes de Gràfica Publicitària de l’Escola d’Art Leandre Cristòfol, és obra de l’estudiant Estela Godoy.

tracking