SEGRE

SOCIETAT

L’actriu Gwyneth Paltrow esgota la venda de l’espelma que olora com la seua vagina

Per 75 dòlars i diu que és de "una aroma divertida, bonica, sexi i meravellosament inesperada"

L'actriu Gwyneth Paltrow esgota la venda de l'espelma que olora com la seua vagina

L'actriu Gwyneth Paltrow esgota la venda de l'espelma que olora com la seua vaginaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actriu i empresària Gwyneth Paltrow va llançar un producte la venda del qual s’ha esgotat: una espelma la fragància floral de la qual fa olor com la seua vagina, però els interessats en comprar-la no s’han de desanimar ja que podran ordenar-la aviat a la pàgina de la seua companyia Goop.

Segons la pàgina, els clients podran incloure el seu nom en la llista d’espera i seran notificats quan el producte ja estigui disponible.

Segons la descripció de l’espelma "Això fa olor com la meua vagina", que ven per 75 dòlars, és d’"una aroma divertida, bonica, sexi i meravellosament inesperada".

"Aquesta espelma està feta amb gerani, Bergamota cítrica i cedre juxtaposats amb rosa de Damasc i llavor d’Abelmosco que ens fa pensar en fantasia, seducció i una calor sofisticada"

L’aroma floral estava destinada a ser un perfum, per a la qual cosa l’actriu treballava amb el perfumista Douglas Little, quan aquesta va dir "uh.. això fa olor com la meua vagina" i va acabar convertint-se en una espelma, que es va esgotar en poc temps, destaca el diari New York Post.

A més de la seua faceta com a actriu, Paltrow és coneguda per la seua polèmica faceta de "guru" d’estil de vida que ara vol donar a conèixer de primera mà al públic en el seu últim projecte: "The Goop Lab", una sèrie documental a Netflix que s’estrenarà el 24 de gener.

Des que el 2008 va fundar la seua companyia Goop, al principi un butlletí amb consells sobre benestar, va evolucionar fins convertir-se en una empresa valorada en 250 milions de dòlars (uns 225 milions d’euros), segons el diari The New York Times, i on ven productes de moda, cosmètica i llibres, entre d’altres.

tracking