SEGRE

IGUALTAT DRETS

'Tant tu com jo', la nova campanya del Pallars Sobirà per fomentar la igualtat

La campanya es va presentar ahir al consell comarcal del Sobirà.

La campanya es va presentar ahir al consell comarcal del Sobirà.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Visibilitzar persones que trenquin estereotips de gènere, convertir-les en referents i sensibilitzar sobre les desigualtats de gènere oferint alternatives reals són els objectius de Tant tu com jo. Practiquem la igualtat, la campanya que el consell comarcal del Pallars Sobirà va presentar ahir.

Amb un enfocament innovador, vol donar importància a les experiències de persones de la comarca que són exemples del terme igualtat. La campanya combina la fotografia amb la reflexió vivencial de les persones que la protagonitzen. També inclou un contingut més teòric per atansar conceptes com la segregació horitzontal o la conciliació de la vida laboral i familiar. Els dos primers protagonistes són Blanca Doya i Carlos Juanmartí. La Blanca fa més de vint anys que treballa com a agent rural, la segona a Catalunya i l’única al Sobirà. A més, és mare de dos fills i representa un exemple proper de la lluita contra la segregació horitzontal en el treball.

D’altra banda, el Carlos és oficial del Servei de Cloració del consell comarcal; per a ell la paternitat va representar tot un repte i té molt present la importància de la conciliació laboral i familiar. El seu testimoni exemplifica aspectes com la flexibilitat horària.

tracking