SEGRE

Quatre casos més de coronavirus a Catalunya

Hi ha 32 en total

El laboratori de l'hospital Clínic de Barcelona.

Quatre casos més de coronavirus a CatalunyaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quatre nous casos de coronavirus han elevat a 32 el total d'afectats a Catalunya. Entre aquests nous casos hi ha el primer cas greu, el d'un home de 50 anys de Barcelona que té una patologia prèvia. El secretari de Salut Pública, Joan Guix, ha explicat que la seva situació és greu tot i que "sense cap perill en absolut". A més, Guix també ha informat que s'està investigant si una dona de 29 anys de Barcelona que està greu està també infectada de covid-19. Ara per ara, no es considera un cas de coronavirus i Guix ha explicat que la seva evolució és "correcta" dins de la gravetat. Els altres tres nous casos són de Barcelona i estan lleus, amb bona evolució. Es tracta de dues dones de 57 i 39 anys i d'un home de 34 anys.

L'ESTAT MANTÉ LA FASE DE CONTENCIÓ AMB 234 CASOS

El Ministeri de Sanitat manté l'escenari actual de contenció en el conjunt d'Espanya per coronavirus, segons ha afirmat el ministre, Salvador Illa, qui ha sol·licitat la seva compareixença al Congrés per donar compte de la situació actual. Aquest dijous hi ha 234 casos de contagi notificats, 41 més que ahir. Deu d'ells són a l'UCI. Han mort tres persones i hi ha vint casos sense vincle conegut i l'origen dels quals podria ser el mateix, ha detallat Fernando Simón, director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries.

Salvador Illa ha començat la roda de premsa després de presidir la reunió del Comitè de seguiment del Coronavirus donant les condolences a les famílies dels tres morts a Espanya, a València, Biscaia i Madrid.

El ministre ha assegurat que Espanya és "capaç" de contenir el virus, per la qual cosa no és necessari canviar de fase.

tracking