SEGRE

ESNOTICIA

Empreses agroalimentàries de Lleida llancen un missatge de suport als ciutadans mantenint la producció

Empreses agroalimentàries de Lleida llancen un missatge de suport als ciutadans mantenint la producció || Al mateix temps mostren ferma confiança en la superació de la crisi

#Això no ha de parar

#Això no ha de pararSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Això no ha de parar.” Aquesta és una frase repetida pel sector agroalimentari de Lleida, des de l’agricultor a la finca de fruiters fins al ramader a l’explotació que té cura dels animals. També a les centrals de fruita o als escorxadors i sales d’especejament avícoles de la província que treballen per a Mercadona i que amb els seus missatges i el de les seues plantilles han volgut conformar un vídeo amb dos missatges. El primer és el ja citat i recollit en el hashtag #AixòNoHaDeParar, amb el qual volen posar de manifest que el sector primari segueix al peu del canó i que treballen perquè el sector de la distribució pugui aixecar la persiana tots els dies amb els lineals plens de productes. És a dir, que els consumidors poden estar tranquils.

El segon dels missatges va molt més enllà i vol mirar al final d’un camí que s’augura difícil en el control i eradicació de la pandèmia. Però, com ells repeteixen: #AixòPassarà.

L’agroalimentació de Lleida garanteix la producció per als consumidors

Ha rebut un munt de missatges de suport a l’empresa i ànims a tots els consumidors

En el vídeo apareixen diferents proveïdors com ara Golden Export de Bellpuig, Fruits Sant Miquel de Soses, Fig Fruits d’Algauire o l’escorxador i sala d’especejament avícola de Vall Companys a Lleida. Són només alguns dels exemples, perquè l’empresa de distribució presidida per Juan Roig ha rebut un bon grapat de vídeos amb els mateixos missatges. En tots, les empreses lleidatanes expliquen que “continuem treballant de valent. A les verdes i a les madures, el sector primari sempre respon”.

D’altres insisteixen que “treballem perquè no falti res a les botigues. Cada dia amb la mateixa il·lusió per poder garantir el servei als nostres clients, perquè no us falti de res”. Una altra de les empreses de Lleida insisteix que “treballem perquè totes les pomes arribin demà, demà passat i a l’altre als establiments”.

Un vídeo que conclou tornant a veure cadascun dels proveïdors amb el mateix missatge d’#Això passarà.

Després d’uns dies de forta pressió, les compres tornen gradualment a la normalitat, fins i tot amb una menor afluència. Algunes fonts apunten que és perquè, en bona mesura, moltes famílies tenen encara les neveres plenes dels dies en què la bogeria va fer presència als mercats. La indústria agroalimentària de Lleida continua treballant a ple rendiment, igual com la distribució, per exemple Mercadona amb un total de 1.638 establiments a Espanya i Portugal.

#Això no ha de parar

#Això no ha de pararSEGRE

#Això no ha de parar

#Això no ha de pararSEGRE

#Això no ha de parar

#Això no ha de pararSEGRE

tracking