SEGRE

VÍDEO | Com treure't els guants d'un sol ús sense risc d'infecció?

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell General d’Infermeria ha avisat la població que no treure’s adequadament els guants utilitzats per prevenir el contagi del nou coronavirus pot provocar una infecció a causa que, si no es fa bé, les mans netes toquen la superfície contaminada.

Precisament per això, l’organització ha publicat un vídeo en el qual explica pas a pas com s’han d’utilitzar els guants d’un sol ús i s’insisteix en la importància de rentar-se les mans abans i, després del seu ús un "gest que moltes persones s’obliden ja que consideren que en utilitzar guants estan prou protegides i ja no és precís el rentat".

En concret, en el vídeo s’aconsella pessigar lleugerament la part inferior del guant, traccionar cap a l’exterior, retirar sense tocar l’interior del guant, recollir-lo amb la mà protegida, introduir dos dits a l’interior del guant que encara està posat, retirar-lo, donar-li la volta tocant només la part interna, tirar-lo a la paperera i rentar-se les mans.

"Sabem que aquesta campanya està tenint un gran abast entre la població i que molts professionals estan recomanant aquests materials als ciutadans perquè sàpiguen com actuar per evitar el contagi o què fer si presenten símptomes, si han estat diagnosticats o si conviuen amb una persona aïllada. Per això, continuarem treballant també en aquesta línia dirigida a la població i en els propers dies continuarem difonent més materials d’aquest tipus, atenent les necessitats que anem detectant," ha dit el president del Consell General d’Infermeria, Florentino Pérez Raya.

 
alt

Aprèn a treure't els guants d'un sol ús sense riscos d'infecció

tracking