SEGRE

INICIATIVES LLEURE

Un municipi de Lleida reparteix 'kits' de vermut per la festa major

Un total de 150 entre totes les cases del poble || L’objectiu és que els veïns puguin gaudir la celebració des de casa

Repartiment dels ‘packs vermut’ entre els veïns del poble, ahir.

Repartiment dels ‘packs vermut’ entre els veïns del poble, ahir.AJUNTAMENT DE TORRE-SERONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Malgrat que a cada dia que passa són més les festes majors que se suspenen a causa de la crisi sanitària, hi ha alguns municipis que intenten seguir endavant amb els seus festejos amb molta imaginació i malgrat el confinament. És el cas, per exemple, de Torre-serona on avui donen el tret de sortida a una edició de les seues festes totalment diferent a les anteriors.

En aquest sentit i per aconseguir que tots els veïns puguin disfrutar igualment malgrat que sigui des de les seues cases, l’ajuntament va repartir ahir un total de 150 packs vermut (bosses amb una botella de refresc, una bossa de patates, de color d’oliva, cacauets, caramels i una poma, a part de dos metres de banderoles) entre totes les cases de la població. “Per sort no hi ha hagut cap cas de coronavirus al poble, tots els veïns ho estan fent molt bé, i des de la comissió de festes pensem que això és un motiu de celebració i més durant la nostra festa major i per això vam decidir repartir aquests packs”, va assegurar l’alcalde de Torre-serona, Agustí Jiménez.

Durant tot el dia d’avui i el de demà la megafonia emetrà una programació musical

Així mateix, durant el dia d’avui està previst que la megafonia municipal emeti una programació musical amb sardanes i rumba catalana a partir de les 12.00 hores o un concert de l’orquestra La Chatta a partir de les 16.00 hores. Demà, últim dia de la festa major, més música des de la megafonia a partir de les 12.00 hores i fins a les 20.00 hores.

tracking