SEGRE
Horaris per a les sortides al carrer

sortida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grup Segre, en col·laboració amb diverses empreses capdavanteres de la província de Lleida, engega una campanya per ajudar a la ciutadania en la lluita contra el coronavirus.
 
Una campanya que te per objectiu oferir als ciutadans consells i recomanacions contra la Covid-19. Hi haurà un anunci amb cinc versions diferents amb informació sobre: en el primer, tot allò relacionat amb sortir a fer la compra d’aliments, en el segon les recomanacions d’higiene i desinfecció a la llar, en el tercer els consells generals que hem de seguir en la tornada a la feina, en el quart informació sobre la sortida al carrer d'infants i adolescents i, finalment, un darrer anunci amb consells per a un confinament saludable. En fase de desconfinament, hem actualitzat els consells incloent els horaris per a les sortides al carrer,  el de recomanacions per l'obertura d'establiments i els consells per a la sortida al carrer per fer esport.
 

Consulta més recomanacions a SEGRE.com/totanirabe

 

CONSELLS #9

: Horaris per a les sortides al carrer 

En municipis de més de 5.000 habitants

  1. 06-10h / 20-23h  Pràctica esportiva individual a peu, amb bicicleta o similar i passejos. Persones de més de 14 anys.

  • 10-12h / 19-20h Persones de més de 70 anys i persones dependents.

  • 12-19h Infants menors de 14 anys.

    Més informació a canalsalut.gencat.cat/coronavirus

  • Consulta més recomanacions a SEGRE.com/totanirabe

     
    Una campanya promoguda per Grup Segre amb el patrocini de HLA Perpetuo SocorroAlemanyFruits de Ponent, Rodi, BonAreaLleidanet, Clanser, Plusfresc, GrinóIlerda Serveis, Aqualia i Atlas Energia.
    tracking