SEGRE

Aquests són els quatre SNÖ Hotels, la teua porta al Pirineu

SNÖ Hotels, hotels i apartaments a les valls més boniques, et donen la benvinguda al Pirineu catalans i aragonesos.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Repassem els quatre hotels del grup SNÖ que et donaran un espai de llibertat i respir, en espais increïbles i a les portes del Pirineu.

Hotel i apartaments SNÖ Edelweiss ***

Està situat al preciós i pirinenc poble de Cerler, a 1540 metres d’altitud i 6 km de Benasc, població que dóna nom a la vall on es troba. A l’hotel trobarà habitacions acollidores i funcionals per poder allotjar tota la família. Els apartaments, amb capacitat per a fins vuit persones, compten amb cuina totalment equipada, roba de llit i parament.

És un lloc ideal per descobrir la Vall de Benasc, regne de l’Aneto. On podràs viure la naturalesa en una vall plena de sorpreses que acull el major nombre de cims de 3.000m d’altura. Pirineu en estat pur!

Hotel i Apartaments SNÖ Mont Romies **

Situat al centre de Salardú, un dels pobles amb més encant de la Val d’Aran. Renovat completament el 2017, disposa de 20 acollidores habitacions i 11 apartaments. La calidesa i el confort de les seues habitacions i apartaments són un fet distintiu que li faran sentir com casa.

Aquest complex és el punt de partida per conèixer la Val d’Aran, la seua orografia, amb valls penjades, cims superiors als 2000 metres i neus perpètues, la seua gastronomia, la seua riquesa cultural, la seua singularitat idiomàtica i una oferta turística d’alta qualitat, fan d’aquest racó del Pirineu un lloc excepcional.

Hotel SNÖ Vall de Boí *** i Residencial SNÖ Vall de Boí** (Apartaments)

Enclavat en una de les valls més impressionants del Pirineu, aquest hotel d’alta muntanya destaca pel seu confort i múltiples prestacions. Amb habitacions de diferents capacitats, és ideal per a parelles i famílies. Els apartaments tenen capacitats per a fins vuit persones.

A la vall de Boí, on el Pirineu toca el cel, podreu disfrutar de naturalesa, cultura, gastronomia i aventura. Amb un patrimoni d’obligada visita, el Romànic de Boí, patrimoni mundial; Les Falles, patrimoni immaterial; i El Parc Nacional de Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

Hotel SNÖ Isaba***

Al Pirineu navarrès es troba el pintoresc poble d’Isaba, a la Vall del Roncal, cor del Pirineu navarrès. Es tracta d’un lloc ideal per a disfrutar de l’esport a l’aire lliure o descobrir preciosos poblets i paisatges. L’Hotel SNÖ ISABA compta amb apartaments totalment equipats i amb capacitat de fins 4 persones i habitacions àmplies i lluminoses. Les seues modernes instal·lacions, els seus serveis i la seua ubicació fan d’aquest hotel una destinació ideal per a disfrutar d’una còmoda estada en un entorn únic i singular.

A la Vall del Roncal podràs descobrir els seus singulars paisatges, els seus productes locals, les seues tradicions i cultura i els seus pobles amb encant. Un entorn natural per descobrir caminant per la seua multitud de senders abalisats.

Els hotels de SNÖ i les seues destinacions|destins

tracking