SEGRE

LLEURE CELEBRACIONS

Una batucada dóna el tret de sortida a les festes del Secà

Avui, concursos d'orientació i botifarra

Una batucada i un ball de capgrossos van iniciar ahir l’agenda festiva del barri del Secà de Lleida.

Una batucada i un ball de capgrossos van iniciar ahir l’agenda festiva del barri del Secà de Lleida.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Malgrat que la pandèmia pel coronavirus encara continua molt present, amb el pas de les setmanes, a poc a poc es va recuperant l’activitat habitual als barris lleidatans. És el cas, per exemple, del barri del Secà de Sant Pere de Lleida, que va donar ahir el tret de sortida a les seues festes majors, les primeres a la capital del Segrià des que va entrar en vigor la “nova normalitat”.

Així, entre mesures de seguretat per evitar l’expansió del Covid-19, nombroses persones van assistir a una batucada i un ball de capgrossos, primeres activitats que l’associació de veïns del Secà ha organitzat aquest any per honrar el seu patró.

Per avui, l’agenda festiva té previst celebrar concursos d’orientació i recerca i també de botifarra, que necessiten inscripció prèvia, així com una sessió de cine a l’aire lliure al pàrquing del Juanjo Garra.

Així mateix, demà, últim dia de les festes, tindran lloc les entregues de premis al local social i una gran fideuà per a gaudi dels socis, en la qual s’esperen al voltant de cent cinquanta participants, ubicada a la plaça de Sant Pere.

tracking