SEGRE

ESTIU LLEURE

Mig centenar de joves participen en un voluntariat del Grup Alba a Tàrrega

L’últim grup de voluntàries d’aquest estiu al Grup Alba.

L’últim grup de voluntàries d’aquest estiu al Grup Alba.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les llargues vacances d’estiu fan que molts joves busquin propostes per poder entretenir-se mentre alhora aprenen. Cada vegada són més els que aposten per dedicar part de les vacances al voluntariat.

El Grup Alba de Tàrrega va detectar un increment de sol·licituds de joves que volien aportar el seu gra de sorra als projectes socials de l’entitat en benefici de persones amb especials dificultats i amb risc d’exclusió. Per aquest motiu, ara fa quatre anys van impulsar un programa setmanal propi de voluntariat que ofereix a joves d’entre tretze i disset anys la possibilitat d’introduir-se al món del voluntariat com a eina de transformació social.

La iniciativa va finalitzar ahir i durant tot el mes de juliol han passat per les instal·lacions del Grup Alba mig centenar de joves.

La responsable del grup de voluntariat Amics d’Alba, Judit Garriga, va destacar que la iniciativa permet als joves introduir-se en el món del voluntariat i treballar valors juntament amb les persones que atén l’entitat.

Maria Monfort, una jove de quinze anys que ha participat per primera vegada en aquest projecte, va explicar que “m’ha agradat molt perquè he après molts valors, ha estat una bona manera de passar l’estiu”.

tracking