SEGRE

INICIATIVES TERCER SECTOR

El Grup Alba es 'descentralitza'

Reprèn l'activitat en diferents espais de l'Urgell i la Segarra amb grups petits per evitar aglomeracions || Verdú i Agramunt, nous emplaçaments de l'entitat

Usuaris del Grup Alba, ahir a l’antiga seu del Museu de Joguets i Autòmats de Verdú.

Usuaris del Grup Alba, ahir a l’antiga seu del Museu de Joguets i Autòmats de Verdú.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb l’arribada del setembre, el Grup Alba de Tàrrega ha reprès l’activitat als seus centres ocupacionals. Ho ha fet de forma especial per adaptar-se a les mesures sanitàries de la pandèmia desencadenada per la Covid-19.

En aquest sentit, ha descentralitzat els serveis de la seu principal de Tàrrega amb grups més reduïts repartits pel seu àmbit d’influència en diferents espais de les comarques de l’Urgell i la Segarra.

La directora del Grup Alba, Maite Trepat, va destacar ahir que “això ha estat possible gràcies al treball previ que fèiem des de fa temps, clau per poder reprendre l’activitat alhora que ens permet atansar al territori i potenciar un treball més comunitari i inclusiu”.

Entre els nous espais que s’han posat en marxa hi ha l’antiga seu del Museu de Joguets i Autòmats de Verdú (de la família Mayoral), on usuaris dels municipis de la Vall del Corb així com de Tàrrega duen a terme tallers artístics: de pintura, música o dansa, i activitats terapèutiques; la casa de Cal Carreter d’Agramunt, on està previst recuperar l’antiga fusteria i que dóna servei a usuaris de la capital del Sió; l’antiga casa de Cal Santacreu a Guissona, gestionada per la Fundació Santacreu per a usuaris d’aquest municipi de la Segarra, i els espais que l’entitat ja utilitzava a Tàrrega i a Cervera (gràcies al centre ocupacional L’Espígol).

A més,

Maite

Trepat va reconèixer que era necessari reprendre l’activitat als centres ocupacionals i va destacar l’esforç fet durant l’estiu per poder oferir diferents propostes lúdiques després de diversos mesos de confinament.

tracking