SEGRE

INICIATIVES ESPAIS

La fantasia ocupa Almenar

Desenes de persones van assistir ahir a la inauguració del Parc Màgic del municipi, que compta amb nombroses propostes || Fades, follets i el ratolinet Pérez, personatges del recinte

Els més petits es van divertir de valent amb les diferents propostes del parc, com aquest contacontes.

Els més petits es van divertir de valent amb les diferents propostes del parc, com aquest contacontes.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns d’Almenar compten des d’ahir amb uns peculiars paisans. A partir d’ara conviuran amb fades i follets, a banda d’altres personatges ficticis com el ratolinet Pérez, Polzet o la Rateta Presumida. I és que l’ajuntament de la localitat va inaugurar ahir el seu flamant Parc Màgic, un equipament únic a la província de Lleida, amb un acte al qual van assistir al voltant de 200 persones, entre elles el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn.

L’acte va finalitzar amb un espectacle infantil a càrrec dels lleidatans Sac Espectacles. Aquest recinte temàtic, que ocupa més de 2.200 metres quadrats, compta amb diferents parts com el riu saludable, el bosc encantat, els camins de la felicitat i de la vida o el llac dels bandolers, entre altres.

Així mateix, els visitants també es trobaran amb una biblioteca, un hotel d’insectes que servirà per controlar les diferents plagues que hi pugui haver al municipi i una zona en la qual es mostraran plantes autòctones.

En aquest sentit, val a destacar que el Parc Màgic s’ha construït utilitzant materials naturals i reciclats. L’accés és gratuït i el parc estarà obert tots els dies des de les 8 del matí fins a les 10 de la nit.

Atesa la situació actual de pandèmia, des de l’ajuntament van indicar que les entrades al recinte es faran en grups reduïts.

“Aquest és un espai perquè petits i grans deixin volar la seua imaginació i gaudeixin junts de moments de lleure i naturalesa”, va explicar l’alcaldessa d’Almenar, Teresa Malla.

D’altra banda, el grup municipal Almenar Som Poble Viu no va assistir a la inauguració i va criticar que se celebrés un acte amb tants assistents en el marc de la pandèmia.

Els més petits es van divertir de valent amb les diferents propostes del parc, com aquest contacontes.

Els més petits es van divertir de valent amb les diferents propostes del parc, com aquest contacontes.MAITE MONNÉ

tracking