SEGRE

El sorteig de l'Euromilions deixa un milió d'euros a Tàrrega

Un bitllet segellat a l’administració del municipi guanya el sorteig del Milió

Imatge de l'administració de loteries de Tàrrega, ahir a la nit.

El sorteig de l'Euromilions deixa un milió d'euros a TàrregaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tique, la deessa de la fortuna, va fixar ahir a la nit la mirada en Tàrrega. I és que l’administració de loteries de la capital de l’Urgell va segellar el bitllet guanyador del sorteig del Milió de l’Euromilions que, com el seu nom indica, està premiat amb un milió d’euros. El codi afavorit va ser l’FCJ85583 i el seu propietari passarà a engrossir la llista de milionaris de les comarques de Lleida. Ara per ara, continua en l’anonimat.

Amb tota seguretat, la que no oblidarà aquest dia és Josefa Moreno, administradora del despatx de loteries de Tàrrega des de fa un any. Aquest ha estat el primer gran premi que dóna al capdavant de l’administració. Abans, com a empleada, recorda altres ocasions en què va repartir fortuna entre els veïns del municipi. “Farà uns deu anys vam donar un premi de la loteria nacional el dia de Nadal”, va explicar ahir a la nit a SEGRE minuts després de rebre la notícia del premi del Milió de l’Euromilions.

“Estic molt emocionada, espero que el guanyador estigui content i que li serveixi en un moment tan difícil com el que estem travessant”, va manifestar, alhora que va confiar que el premi contribueixi a animar les vendes de loteria de cara al sorteig de Nadal. “Amb un petit desemborsament, amb una petita compra, es pot guanyar molt”, va remarcar.

Ciutat afortunada

A Tàrrega ja es va vendre un dècim del cinquè premi en el sorteig de Nadal del 2015, el 18102. Un any abans, en la mateixa data, havia tocat un quart premi. El 2011, dècims amb l’acabament de la grossa van aterrar a la capital de l’Urgell i van regar de bitllets una croissanteria, un restaurant, la Llar de la Gent Gran i la companyia de teatre BAT. El 2010, més de 600.000 euros de la loteria de Nadal van acabar així mateix a Tàrrega, igual que el 2008, quan van ser uns 50.000 euros. Al marge dels premis extraordinaris del 22 de desembre, també hi va haver el 2012 un premi de la loteria nacional, que va deixar un dècim amb el número 80682, premiat amb 12.000 euros.

tracking