SEGRE

SOCIETAT

Arrenca l’onzena edició de l’Obert del Centre Històric a la pista de la Panera

La Paeria assenyala la voluntat de mantenir aquesta "exitosa i participativa festa" malgrat la Covid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pista poliesportiva de la Panera acull durant tot el dissabte l’onzena edició de l’Obert del Centre Històric, la gran festa participativa que aplega associacions de veïns, entitats, empresaris i professionals del barri i que enguany, a causa de la Covid, ha vist reduït el nombre d’activitats lúdiques, familiars, infantils, culturals i musicals a una sola jornada i en un únic escenari.

La tinent d’alcalde i regidora de la Zona del Centre Històric, Montse Pifarré, ha explicat la voluntat de l’Ajuntament de Lleida de mantenir la festa malgrat les mesures restrictives que ha imposat la pandèmia, encara que hagi hagut de canviar l’enfocament. “Amb l’Obert, els lleidatans i lleidatanes hem tingut l’oportunitat de gaudir d'una gran varietat d'activitats, que reflecteix la riquesa cultural i varietat associativa del Centre Històric”, ha dit.

Un nou model que ha estat ben acollit per la ciutadania, ja que les reserves d’alguns dels espectacles s’havien exhaurit un dia abans i la resposta a la resta era força positiva.

Montse Pifarré ha assistit al primer dels espectacles que ha inaugurat l’Obert, acompanyat del regidor de Joventut, Festes i Tradicions, Ignasi Amor.

Per la seva part, al migdia, la tinent d’alcalde Anna Campos ha assistit al concert de Vernal, un grup de música de Pop Rock català.El programa festiu de l’Obert del centre Històric compta amb 4 activitats, una especialment pensada pels infants a càrrec de Mag Adriaco, que ha inaugurat la jornada, i tres concerts per a tots els públics per part del grup de pop rock català Vernal, la cantautora Guada Garino i les versions musicals de l'orquestra De Noche.

Totes les actuacions tenen aforament controlat (un màxim de 75 persones) i, malgrat ser totes elles gratuïtes, s’ha tingut que reserva prèvia per assistir-hi, per tal de seguir els protocols de prevenció sanitària.  

tracking