SEGRE

ESNOTICIA

Menys de quaranta municipis de Lleida tenen un alt risc de rebrot

Un 17 per cent del total de la província, xifra que suposa un descens respecte al més de mig centenar de fa un mes || Setze més presenten índexs de risc mitjà

Menys de quaranta municipis de Lleida tenen un alt risc de rebrot

Menys de quaranta municipis de Lleida tenen un alt risc de rebrot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un total de 39 municipis de Lleida tenen un alt risc de rebrot de Covid-19, segons dades del departament de Salut. Suposen el 17 per cent dels 231 que formen la província i un descens respecte als més de mig centenar que es van registrar fa un mes.

Així mateix, setze més presenten índexs de risc mitjà, per sota dels cent punts en què la conselleria situa el llindar de risc elevat. Entre aquests últimes destaca Lleida ciutat.

La major part de les poblacions lleidatanes amb alt risc de rebrot se situen a les comarques del pla, i van des de les que superen per poc el límit dels cent punts fins a altres que el superen de molt.

Aquest últim és el cas de municipis com Menàrguens (1.250), Torrelameu (1.638) i Foradada (2.771). En molts casos, es tracta de localitats amb poca població, en què uns quants casos disparen els índexs de risc de rebrot.

A banda de Lleida ciutat, altres capitals de comarca com les Borges Blanques i Solsona presenten també un risc mitjà de rebrot, mentre que l’índex és alt a Vielha, el Pont de Suert, la Seu d’Urgell, Balaguer, Tàrrega, Cervera i Mollerussa. En canvi, als municipis de Tremp i Sort es considera baix.

tracking