SEGRE

CELEBRACIONS TRADICIÓ

Tot llest per a les festes de Lleida atípiques

La lectura del pregó i el trio Stay Homas obren avui unes Festes de Tardor marcades pels protocols sanitaris || Més de trenta activitats fins dimarts

Una revetlla musical el 2019, molt diferent de les d’aquestes festes.

Una revetlla musical el 2019, molt diferent de les d’aquestes festes.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida ho té tot a punt per a la celebració d’unes Festes de Tardor diferents que, des d’avui i fins dimarts, oferiran al públic una trentena de propostes culturals marcades pels protocols de seguretat contra la Covid-19. Es tracta de la primera gran festa al calendari de la ciutat després que la crisi sanitària obligués a suspendre al maig les celebracions en honor a Sant Anastasi.

La directora general de Profesionals de la Salut del departament de la Generalitat, Montserrat Gea, serà l’encarregada d’obrir les Festes de Tardor (19.00 hores) amb la lectura del pregó a la plaça Sant Joan, un dels epicentres d’aquesta festa atípica juntament amb els Camps Elisis. El discurs inaugural anirà seguit del concert De la música clàssica a la música rock, de la mà de la Banda Municipal de Lleida. I a la nit està programat un dels plats forts del cartell d’aquest any, el concert del trio revelació del confinament, Stay Homas, als Camps Elisis.

En aquest sentit, s’ha de recordar que les estrictes mesures de seguretat sanitàries i la reducció d’aforament han provocat que ja s’hagin esgotat les entrades per a més de la meitat dels actes i de concerts. Ja s’ha penjat el cartell de complet per als Stay Homas (avui); Koers, Suu i El Fill del Mestre (demà) o Marcel Gros i Xiula (diumenge). També per a la Nit de Foc als Camps Elisis (demà), les Noces de Peronella i Ramon Berenguer IV a la Seu Vella (diumenge) o el Seguici a la plaça Sant Joan (dimarts). Un altre dels plats forts era l’actuació del grup Manel, que dijous es va suspendre in extremis després de detectar-se un positiu a l’entorn de la banda barcelonina. Renaldo & Clara els substituiran.

tracking