SEGRE

ESNOTICIA

La UdL eliminarà les últimes classes presencials la setmana que ve

Només manté les pràctiques externes i les activitats d'avaluació ja programades

Una classe presencial a la facultat d’Educació de la UdL.

Una classe presencial a la facultat d’Educació de la UdL.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Universitat de Lleida (UdL) suspendrà la setmana vinent les últimes classes presencials que mantenia, la majoria de les quals eren pràctiques de laboratoris en grups reduïts. No obstant, algunes facultats com les de Dret, Economia o Educació seguien fent fins ara les classes presencials en les assignatures amb continguts més pràctics, però a partir de dimarts la presencialitat només estarà permesa per a les pràctiques externes i les activitats d’avaluació ja programades.

Així ho va notificar ahir la facultat als estudiants d’Educació, en una circular que precisa que aquesta mesura es mantindrà “fins que les autoritats sanitàries i de la universitat ho considerin”. Per això, la UdL ha posat a disposició dels alumnes un formulari per sol·licitar ajuda per al préstec d’equips informàtics i per a la connexió a internet, així com un altre per registrar les incidències que es produeixin durant les activitats virtuals.

D’aquesta manera, tota la docència de la UdL passarà a ser telemàtica, com ja va passar durant el confinament del mes de març. La majoria de les classes presencials de la UdL es van suspendre el passat dia 12 d’octubre després que la Generalitat recomanés fer-les virtuals durant, com a mínim, quinze dies.

Lleida té 124 aules confinades amb 2.900 afectats Els centres educatius de les comarques de Lleida tenien ahir 124 aules confinades, setze més que el dia anterior, i gairebé 2.900 persones en quarantena, entre estudiants i personal educatiu. El Segrià augmenta en set les classes aïllades per algun positiu en Covid-19 i ja són 48, amb 1.119 persones afectades. Segons dades d’Eduació, la Segarra té 16 grups amb 369 persones; l’Alt Urgell, 15 i 376; l’Urgell, 12 i 263; el Solsonès, 10 i 192; les Garrigues; 8 i 188; la Noguera, 6 i 124; el Pla d’Urgell, 5 i 120; el Pallars Jussà, 2 i 39; i l’Alta Ribagorça, 2 i 46.

tracking