SEGRE

UNIVERSITAT GUARDONS

Premi al personal sanitari

Alumni UdL concedeix l'Alfons de Borja al Col·legi de Metges i al Col·legi d'Infermeres de Lleida || Per estar a primera línia en la lluita contra la Covid

Un dels homenatges que va rebre el personal sanitari de l’Arnau al març.

Un dels homenatges que va rebre el personal sanitari de l’Arnau al març.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Col·legi Oficial de Metges de Lleida i el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida seran reconeguts amb el Premi Alfons de Borja 2020 que atorga Alumni UdL, l’Associació d’Antics Alumnes i Amics de la Universitat de Lleida. L’associació concedeix el guardó als dos col·legis perquè “han estat en la primera línia de la lluita contra la Covid-19” i recorden que entre els col·legiats hi ha “milers d’antics alumnes de la Universitat de Lleida”.

Alumni UdL elogia “el compromís personal i la vàlua professional dels metges i infermeres que presten els seus serveis en tots els àmbits sanitaris i assistencials en la lluita per a la prevenció i l’atenció als pacients durant la pandèmia de la Covid-19, en l’àmbit de la província de Lleida”.

Elogien que les seues actuacions s’han regit per “la igualtat, la justícia, el rigor i l’excel·lència”

Així mateix, aquesta entitat també va explicar que “de manera excepcional, aquest any s’entregarà el premi a cadascun dels dos col·legis que agrupen la majoria d’aquests professionals, tant del sector públic com privat”, i que “les seues actuacions s’han regit pels valors d’igualtat, justícia, rigor i excel·lència que també inspiren” la Universitat de Lleida.

L’entrega dels premis havia de celebrar-se el pròxim 23 de novembre però s’ha ajornat per la situació sanitària actual. La previsió amb què compta Alumni UdL és poder dur a terme la gala el 25 de gener. El premi Alfons de Borja està patrocinat pel Grup SEGRE i el Banc Santander. L’any passat va ser premiada l’associació Amics de la Seu Vella

Joan Comella, Craviotto o Antoni Brufau, entre els distingits? Alumni UdL ha distingit, entre d’altres, el director del Vall d’Hebron Institut de Recerca, Joan Xavier Comella, el piragüista Saül Craviotto o Antoni Brufau, de Repsol. El nom del premi és en honor d’Alfons de Borja, que a finals del segle XIV va ser estudiant de l’Estudi General, posteriorment professor i canonge de la Seu Vella i que, després de ser bisbe de València i cardenal, va acabar convertint-se el 1455 en Calixt III, el primer papa Borja. Els premiats reben l’escultura El coneixement, de l’artista argentí establert a Lleida Miguel Ángel González, creada expressament per a Alumni UdL.

tracking