SEGRE

Baixen els hospitalitzats per Covid a Lleida per primera vegada aquest novembre

El Govern decidirà abans de divendres si flexibilitza les restriccions

Imatge d’un dels mòduls que es van traslladar ahir des de Cardona.

Imatge d’un dels mòduls que es van traslladar ahir des de Cardona.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els hospitalitzats amb Covid-19 a la regió sanitària de Lleida han baixat per primera vegada aquest dimarts després d’increments diaris al llarg de novembre: en total hi ha 188 persones ingressades, quatre menys que dilluns, en un mes que va començar amb 146 hospitalitzats.

A l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida hi ha 41 persones hospitalitzades, 35 en planta i sis en l’àrea de crítics; i a l’Hospital Arnau de Vilanova 84, 17 d’ells crítics, segons Europa Press.

A l'Hotel Salud Nastasi hi ha ingressades sis persones i als centres privats de la ciutat unes altres 57.

D’altra banda, la portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha explicat que l’executiu decidirà "entre dimecres i divendres" i de la mà del Procicat si flexibilitza o manté les restriccions per contenir la covid-19. A més, Budó ha assegurat que totes les mesures que està decretant la Generalitat i la seua durada venen avalades "per la recomanació de les autoritats sanitàries, i així continuarà sent".

En aquest sentit, i davant de l’especial preocupació pel tancament de la restauració, la consellera ha explicat que "si hi ha una possibilitat de començar a flexibilitzar les mesures, s’estudiarà i es decidirà". "El que està clar és que ha de ser una flexibilització lenta, però treballem perquè no s’allargui la situació ni un dia més del necessari", ha sentenciat.

tracking