SEGRE

La fira Denuvis de Lleida, virtual amb 110 expositors

Els visitants s'hauran d'inscriure prèviament i, així, podran accedir al contingut i també sol·licitar assessorament

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo; el representant de la Diputació de Lleida, Jaume Rutllant; el delegat d'Empresa i Coneixement a Lleida, Ramon Alturo, i el director de Fira de Lleida, Oriol Oró.

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo; el representant de la Diputació de Lleida, Jaume Rutllant; el delegat d'Empresa i Coneixement a Lleida, Ramon Alturo, i el director de Fira de Lleida, Oriol Oró.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 22a edició de Denuvis, la fira d'organització d'esdeveniments de Fira de Lleida, se celebrarà en un format digital a causa de les restriccions per la covid-19. El certamen tindrà lloc el 14 i 15 de novembre i reunirà 110 expositors. La fira es desenvoluparà a través d'una plataforma digital on seran presents totes les empreses i on exposaran els seus productes i serveis. Els visitants s'hauran d'inscriure prèviament i amb el registre podran accedir al contingut de la fira digital com ara a promocions, tallers, desfilades virtuals i sortejos i podran també demanar cites telemàtiques amb els expositors. La inscripció serà gratuïta, una decisió que s'ha pres tenint en compte les dificultats que travessen molts dels sectors presents al saló.

tracking