SEGRE

MÚSICA TELEVISIÓ

VÍDEO | 'La Voz' de Kelly s'imposa

El líder de Koers, apadrinat per Laura Pausini, es converteix en el primer guanyador del concurs 'repescat' || Va emocionar amb les cançons en una gala que van veure 2,7 milions d'espectadors

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cantant lleidatà Kelly és el flamant guanyador del popular concurs de televisió La Voz d’Antena 3. El jove, de 27 anys, es va imposar a la gran final que es va celebrar divendres a la nit en una gala que van veure 2.704.000 espectadors i va obtenir un 20,8% de quota de pantalla. Amb When we were young, d’Adele, va emocionar el públic i els coaches, especialment Laura Pausini, que mirava el seu pupil amb gran orgull. A més, el líder de la banda lleidatana de reggae Koers va poder cantar al costat de Beret, amb qui va interpretar a duo el tema Sueño.

Finalment va arribar l’hora de la veritat. Kelly, Curricé, Johanna Polvillo i Paula Espinosa eren els quatre aspirants al títol. Després de les votacions del públic, Johanna i Kelly es convertien en els dos últims finalistes i, posteriorment, la presentadora Eva González proclamava el lleidatà com a guanyador de l’edició. “Les segones oportunitats sí que poden canviar la vida”, confessava, molt emocionada, Laura Pausini. I és que Kelly va ser eliminat a la fase d’Asaltos després de ser elegit per Alejandro Sanz a les audicions a cegues. Miriam Rodríguez, la cinquena coach, va voler donar-li una segona oportunitat a El Regreso i el públic del programa va votar perquè fos l’intèrpret repescat i tornés com a concursant de ple dret, un fet històric al concurs. En aquell moment, va passar a pertànyer a l’equip de Laura Pausini després de decisió del mateix Kelly: “No en tinc cap dubte, me’n vaig amb Laura Pausini.”

Va cantar ‘When we were young’ d’Adele i va fer duo amb Beret, amb el qual va interpretar ‘Sueño’

Isaiah Kelly Ogbebor va nàixer a Nigèria però des dels 13 anys viu a Lleida. Després de cursar Batxillerat al Màrius Torres, es va convertir en líder de la banda Koers, molt popular a Catalunya. Les felicitacions per la victòria no es van fer esperar. No només al programa, sinó també a través de les xarxes socials. Alejandro Sanz va afirmar que “ens has ensenyat molt”. Laura Pausini va dir d’ell que era “un exemple d’ésser humà, que enfronta la vida amb els ulls grans. Ets La Voz! Perquè has cantat tot el que tenies a les teues cordes i a la teua ànima”. Antonio Orozco i Pablo López, els altres coaches, també el van elogiar.

Kelly va publicar un missatge a Instagram en el qual va afirmar ser “el noi que només canta reggae”, “el mateix noi de les teues festes majors”. Posteriorment, va agrair l’oportunitat al concurs, a la resta de participants, al públic i la família. És el segon concurs musical de televisió que guanya un lleidatà. Lorena Gómez es va imposar a l’edició de l’any 2006 d’Operación Triunfo.

El lleidatà Kelly i la seua ‘coach’, Laura Pausini, celebrant la victòria eufòrics.

El lleidatà Kelly i la seua ‘coach’, Laura Pausini, celebrant la victòria eufòrics.‘LA VOZ’

tracking