SEGRE

INICIATIVES TRADICIÓ

El 70% d'entrades de 'La Factoria dels Reixos', reservades

Durant el primer dia del termini obert || La gran demanda va 'tombar' el sistema per demanar bitllets durant mitja hora

Nadales jamaicanes a Sant Joan - La plaça Sant Joan va acollir ahir l’actuació del grup Rabadàb i les seues nadales jamaicanes, en el marc del cicle Nadal al Carrer impulsat per la Paeria. Dimecres serà el torn de l’espectacle Veus.Kat a le ...

Nadales jamaicanes a Sant Joan - La plaça Sant Joan va acollir ahir l’actuació del grup Rabadàb i les seues nadales jamaicanes, en el marc del cicle Nadal al Carrer impulsat per la Paeria. Dimecres serà el torn de l’espectacle Veus.Kat a le ...MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els lleidatans tenen moltes ganes de veure els Reis Mags. Ahir, en tan sols vuit hores i durant la primera jornada en què la Paeria va habilitar la reserva d’entrades per poder assistir a l’espectacle estàtic La Factoria dels Reixos, que substituirà del 2 al 5 de gener al Barris Nord la tradicional cavalcada de Ses Majestats, ja es van reservar el 70% dels tiquets. Tal va ser l’allau de persones que van intentar adquirir una entrada que tant la plataforma de reserva online Entrapolis com el servei telefònic van col·lapsar i van tenir una caiguda del voltant de mitja hora, problema que el servei d’informàtics de la Paeria va haver de solucionar a contrarellotge.

En aquest sentit, des de l’ajuntament de Lleida van indicar que “va ser un contratemps puntual” i que “estem molt contents per la bona rebuda de la proposta”. Alhora, també van sol·licitar a totes les persones que, malgrat aconseguir entrades, no puguin assistir a l’esdeveniment les tornin perquè d’altres puguin anar-hi. “És un tràmit telemàtic molt senzill i, vista l’alta demanda, això ens ajudaria que ningú en quedi fora”, van indicar des del consistori.

L’entrades es poden reservar al telèfon 973 67 80 57 o a través del web ‘www.paeria.cat’

La reserva d’entrades, que són gratuïtes, seguirà estant disponible fins a esgotar existències tant de manera telefònica trucant al 973 67 80 57 com online des de la pàgina web www.paeria.cat. La Factoria dels Reixos comptarà amb un total de 22 funcions de poc més de mitja hora de durada en què apareixeran, a més de Ses Majestats, elements típics d’aquesta celebració. La capacitat màxima d’aforament serà de 500 persones i una vegada hagi començat l’espectacle ja no estarà permesa l’entrada al recinte. Així mateix, no es podrà entrar amb menjar i beguda, a excepció d’aigua.

tracking