SEGRE

Els indicadors de covid continuen a l'alça a Lleida, que suma cinc morts més

El risc de rebrot al conjunt de Catalunya arriba als 500 punts

Almacelles ha realitzat un cribratge massiu al Centre de Cultura d’aquesta localitat.

Almacelles ha realitzat un cribratge massiu al Centre de Cultura d’aquesta localitat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els indicadors epidemiològics de la Covid-19 a la província de Lleida continuen creixent. Segons l’actualització de dades de Salut publicada aquest dilluns, el risc de rebrot se situa en 436 punts al pla i en 814 al Pirineu, 26 i 178 punts més que ahir, respectivament. Pel que a la velocitat de contagi, la ja famosa Rt, és d’1,21 a les comarques de Ponent, tres centèsimes més que el dia anterior, i de 0,99 a les comarques de muntanya, on la propagació del virus creix 18 centèsimes.

El conjunt de Catalunya arriba a 500 punts de risc de rebrot, 78 més que ahir, i té una Rt d’1,27, setze centèsimes més.

D’altra banda, Salut ha afegit cinc noves morts al còmput de defuncions per covid al pla de Lleida, que n’acumula 467 des de l’inici de la pandèmia. El Pirineu es manté en 127 morts.

Pel que fa als nous contagis confirmats, el web de Salut notifica aquest dilluns 72 nous casos de covid al pla i 20 al Pirineu. En total, la província de Lleida té 27.352 infeccions de covid-19 diagnosticades des de l’inici de la pandèmia.

tracking