SEGRE

Vergés veu favorable avançar el marc del confinament nocturn a les 20 hores

Sempre que la decisió final la prengui la Generalitat

El carrer Major de Lleida, diumenge a la nit després del toc de queda.

Aragonès, sobre el confinament de cap de setmana: "No vull posar sobre la taula més mesures fins que no s'aprovin"Itmar Fabregat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, ha vist amb bons ulls que el Govern estatal plantegi en la reunió del Consell Interterritorial de Salut de dimecres vinent la possibilitat d’avançar el marc del confinament nocturn a les 20 hores sempre que la decisió final la prengui el Govern català.

"Tot el que sigui més eines evidentment ens sembla bé", ha insistit la consellera aquest dilluns en roda de premsa al costat del conseller d’Interior, Miquel Sàmper, en la que ha reiterat que la decisió és de la Generalitat.

Vergés ha criticat el recurs de l’Executiu central a l’acord de la Junta de Castella i Lleó que limita la mobilitat en la comunitat autònoma des de les 20.00 hores amb l’objectiu de doblegar la tercera onada del Covid-19: "Em sembla inaudit i sorprenent".

La consellera ha instat al Govern  espanyol a implicar-se en "els ajuts i en l’acompanyament" a la ciutadania com a resposta a la pandèmia a més de les mesures coordinades entre l’Estat i les comunitats autònomes.

"Nosaltres volem totes les eines per poder decidir", ha conclòs la consellera en relació amb el Consell Interterritorial de Salut i la possibilitat d’avançar el toc de queda.

tracking