SEGRE

Pfizer assegura que augmentarà el subministrament de la vacuna el 15 de febrer

Imatge d’una dosi de la vacuna de BioNTech i Pfizer.

Imatge d’una dosi de la vacuna de BioNTech i Pfizer.EFE/EPA/MANUEL BALCE CENATA / ARCHIVO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al començament d’aquesta setmana Pfizer/BioNTech ha reprès la tramesa de vacunes per al Covid-19 compromeses amb la UE, el que significa que a Espanya ha arribat la mateixa quantitat que en les trameses prèvies. A més, la farmacèutica ha anunciat la seua intenció d’augmentar el subministrament a Europa a partir de 15 de febrer.

"A partir de la setmana del 15 de febrer, hi haurà un augment de subministrament el que ens permetrà assolir la quantitat de dosi de la vacuna compromesa totalment en el primer trimestre i incrementar-lo significativament en el segon trimestre", assenyalen a Europa Press.

"El nostre compromís continua estant en identificar formes per augmentar el proveïment de la nostra vacuna, incloent, com ja s’ha anunciat, ampliar la nostra capacitat en les plantes de producció i col·laborar amb més proveïdors a la nostra cadena de subministrament", afegeixen.

"Gràcies a aquest esforç" ha pogut reprendre el programa original de subministrament a la Unió Europea i li permetrà incrementar la quantitat de vacunes contra el coronavirus prevista al principi.

tracking