SEGRE

JORDI SÁNCHEZ

Jordi Sànchez, "Lopes" de "Plats Bruts", es recupera després del seu ingrés a l'UCI per coronavirus: "Millora cada dia"

L’actriu Nathalie Seseña ha compartit a les xarxes socials l’actualització de l’estat de salut del seu company a “La que se avecina”

Jordi Sànchez,

Jordi Sànchez, "Lopes" de "Plats Bruts", es recupera després del seu ingrés a l'UCI per coronavirus: "Millora cada dia"EFE/Kiko Huesca/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El darrer 6 de febrer coneixíem l'hospitalització i ingrés a l'UCI pel resultat positiu en covid de l'actor i autor teatral Jordi Sànchez, famós, d'entre altres coses, pel seu paper de "Lopes" a la sèrie de TV3 "Plats Bruts" i, posteriorment com Antonio Recio en "La que se avecina".

La família ho indicava el mateix dia a xarxes socials, tot en una publicació en la qual demanaven "el màxim respecte i privacitat a l'actor", i esperaven "poder informar molt aviat de la seua total recuperació".

Gairebé dues setmanes més tard, doncs, ha estat la seva dona a la sèrie "La que se avecina", l'actriu Nathalie Seseña, qui ha aprofitat per actualitzar i informar sobre el seu estat de salut, a través d'una publicació a les xarxes socials.

Ho ha fet a través d'una fotografia d'ambdós somrients, acompanyat del missatge "Tota l'energia de l'amor a aquest ésser a qui estimo tant", assegurant que "molt aviat brindarem i celebrarem la vida!".

Tanmateix, els seus seguidors han aprofitat per interessar-se per l'estat de salut de l'actor català. La resposta de Seseña ha estat clara i tranquil·litzant; "Recuperant-se. Està millorant cada dia, cap a la total recuperació".

Malgrat seguir encara ingressat, i segons les paraules de l'actriu, Sànchez sembla anar millorant, de manera que s'espera que aviat surti de l'UCI i s'aproximi el seu retorn a la normalitat com abans millor.

tracking