SEGRE

Les inspiradores frases Pau Donés en l'última entrevista amb Jordi Évole

El documental Eso que tu me das: la última charla con Pau Donés recull les paraules més sinceres de l'última entrevista del cantant

Frame estret del documental Eso que tu me das: la última charla con Pau Donés

Les inspiradores frases del difunt cantant de Jarabe de Palo a l'última entrevista amb Jordi Évole

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat diumenge 21 de febrer, es va estrenar per primera vegada per televisió el documental més vist de la dècada en els cinemes, Eso que tu me das: la última charla con Pau Donés. El documental mostra l'última entrevista que va realitzar el periodista Jordi Évole al difunt cantant de Jarabe de Palo Pau Donés.

El llargmetratge està ple de moments molt emotius entre el periodista i l'artista que fan reflexionar sobre la vida mateixa amb frases com "l'odi no porta enlloc. Que la vida són quatre dies i tres van passar ja" i "tinc ganes de riure, de plorar... però sobretot de viure".

Igualment, Pau Donés s'obre davant de les càmeres afirmant que vol deixar "un testimoni real del que sóc", parlant sobre la seva vida personal i professional.

M'agradaria que els companys de professió em recordin i respectin com un compositor que necessitava comunicar i fer coses boniques, que les feia amb honestedat

Més enllà, ens explica la crua situació que ha viscut a causa del càncer.

Les paraules de l'entrevistat mostren un Pau Dónes sincer i sense por que, com ell mateix ha dit, "està aquí per parlar de la vida, no de la mort".

D'aquesta manera, el cantant acomiada el documental amb la inspiradora frase: "a mi el que m'interessa és la vida".

tracking